Digi-Mags voor sportscholen

Een digitaal platform speciaal voor jouw sportschool

Digi-Mags is het onverslaanbare platform waar jouw leden dol op zullen zijn als ze de sportschool bezoeken. Door simpelweg een Digi-Mags QR-code te scannen die in je sportschool is geplaatst, hebben de leden toegang tot een enorm scala aan tijdschriften en kranten, waaronder tal van fitness- en sporttitels op elk mobiel apparaat.

Met ons op maat gemaakte platform kun je prijslijsten digitaliseren en koppelen aan boekingsplatforms. Digi-Mags kan ook worden geïntegreerd in eigen applicaties, zoals een app voor leden of fitnessapparatuur met aanraakscherm die gebruik maakt van Wi-Fi.

Bekijk onze tijdschriften

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten

Jouw leden hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Scan gewoon een QR-code die in je sportschool is geplaatst en ze hebben toegang tot een enorm scala aan tijdschriften en kranten, inclusief tot 12 maanden oude nummers. Met één enkele scan hebben ze de hele dag toegang tot het platform, of ze nu op of buiten het terrein zijn.

Geoptimaliseerd voor mobiel voor de ultieme digitale leeservaring.

Duizenden artikelen zijn geoptimaliseerd voor mobiel, waardoor jouw leden genieten van een geweldige leeservaring op mobiele apparaten. Samen met onze audioartikel functie kunnen ze, als ze dat willen, in plaats van lezen, naar artikelen luisteren tijdens het sporten of ontspannen op uw locatie.

Platform op maat gebouwd voor jouw sportschool

Digi-Mags kan worden gebouwd en ontworpen in de identiteit van uw sportschool. Met mogelijkheden om uw eigen sociale kanalen, boekingssystemen voor lessen, speciale aanbiedingen te promoten en eigen inhoud toe te voegen, zoals menu’s en prijslijsten die kunnen worden geoptimaliseerd voor eenvoudige weergave op mobiele apparaten.

 

Vraag een offerte aan