Digi-Mags voor scholen

Digi-Mags

is een leuk, intuïtief platform voor scholen en andere educatieve instellingen. Het eenmalig scannen van de QR-code geeft studenten en medewerkers toegang tot een enorme bibliotheek met tijdschriften en kranten voor een heel academisch jaar, zonder dat ze een app hoeven te downloaden of zich moeten registreren. Eenmaal geactiveerd hebben gebruikers vanaf hun mobiele apparaten toegang tot Digi-Mags terwijl ze op school, thuis, in het openbaar vervoer of zelfs op vakantie zijn.

Tijdschriften en kranten zijn een integraal onderdeel van leren op elke leeftijd, maar het lezen van specifieke artikelen kan cognitieve vaardigheden, betrokkenheid, geheugen en conversaties verbeteren. Met duizenden artikelen die zijn geoptimaliseerd voor mobiel en onze “Tekst naar spraak”-functie voor studenten die liever luisteren, is Digi-Mags een geweldig platform waar je leerlingen dol op zullen zijn.

Probeer de demo

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten door simpelweg een QR-code te scannen

Studenten hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Scan gewoon een QR-code die in het schoolgebouw is geplaatst en ze hebben een heel academisch jaar overal toegang tot een enorm scala aan titels. Tevens kan je bewerken welke titels je beschikbaar wilt stellen voor de studenten.

Je hebt toegang tot maximaal 12 maanden aan back-issues van al je favoriete titels.

Mis nooit meer een nummer, met alle back-issues direct beschikbaar op je telefoon, heb je overal toegang tot een enorme bibliotheek met tijdschriften.

Artikelen geoptimaliseerd voor mobiele apparaten!

Artikelen zijn geoptimaliseerd voor mobiel, zodat leerlingen kunnen genieten van een geweldige leeservaring op hun telefoon. En voor de onwillige lezers kunnen ze in plaats daarvan onze audio -functie gebruiken om te luisteren! Dit omvat voorleestechnologie die de gesproken woorden markeert en automatisch meescrollt om de artikelen op de telefoon gesynchroniseerd te houden.

Op maat gemaakt platform gebouwd voor de school

Digi-Mags word gebouwd en ontworpen in eigen schoolkleuren. Je hebt volledige controle over de inhoud die je studenten wilt bieden en je ontvangt analyses over hoeveel en wat je studenten lezen. Van ontwerp tot oplevering, inclusief promotiemateriaal, kan het platform binnen 48 uur live gezet worden.