Digi-Mags voor medische praktijken

Digi-Mags

Wij maken speciale digitale omgevingen voor ziekenhuizen en andere medische praktijken, zodat uw patiënten de beste tijdschriften en kranten kunnen lezen, allemaal geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Met ons op maat gemaakte platform kunt u uw eigen huisstijl gebruiken, een link naar uw website en sociale media plaatsen, en andere medische informatie toevoegen die u wilt dat uw patiënten kunnen bekijken. Digi-Mags kunnen ook worden geïntegreerd in uw eigen apps, zoals een speciale app voor patiënten of een Wi-Fi inlogpagina.

Probeer de demo

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten door simpelweg een QR-code te scannen

Uw patiënten hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Ze hoeven alleen maar een QR-code te scannen die is geplaatst in de ziekenhuisafdelingen, praktijkontvangst of gemeenschappelijke ruimtes. Op die manier hebben ze toegang tot een uitgebreid assortiment tijdschriften en kranten, inclusief maximaal 12 maanden aan vorige edities gedurende hun verblijf. Na één keer scannen hebben ze de hele dag toegang tot het portaal, of ze zich nu op het terrein bevinden of elders.

De artikelen in de tijdschriften en kranten zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten om de ultieme digitale lees- en luisterervaring te bieden.

Met duizenden artikelen geoptimaliseerd voor mobiele apparaten kunnen uw patiënten genieten van een geweldige leeservaring op hun mobiele apparaten. En met onze Audio Article-functie kunnen patiënten, als ze dat liever willen, achterover leunen, ontspannen en naar de artikelen luisteren.

Nieuws- en tijdschriftenportaal op maat gemaakt voor uw medische praktijk

Digi-Mags word gebouwd en ontworpen in eigen huisstijl. U heeft volledige controle over de inhoud die u wilt bieden en u ontvangt analyses over hoeveel het leesgebruik van de bezoekers. Van ontwerp tot oplevering, inclusief promotiemateriaal, kan het platform binnen 48 uur live gezet worden.