Digi-Mags voor kapsalons

Een digitaal platform speciaal voor jouw salon

Digi-Mags is een digitaal platform waar jouw klanten dol op zullen zijn! Door simpelweg een QR-code te scannen die in de salon is geplaatst, hebben je klanten tijdens hun afspraak toegang tot een enorm scala aan tijdschriften en kranten, inclusief al je favoriete lifestyle- en modetitels.

Met een op maat gemaakt platform in eigen huisstijl, kan je je sociale kanalen promoten, linken naar winkelpagina’s, prijslijsten en menu’s aan klanten tonen. Digi-Mags kan ook worden geïntegreerd in eigen toepassingen, zoals apps voor het boeken van afspraken en Wi-Fi-bestemmingspagina’s.

Bekijk onze tijdschriften

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten

Je klanten hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Scan gewoon een QR-code die in je salon zijn geplaatst en ze hebben toegang tot een enorm scala aan tijdschriften en kranten, inclusief tot 12 maanden oude nummers voor de duur van de dag van hun knipbeurt. Met één enkele scan hebben ze de hele dag toegang tot het platform, of ze nu in de salon of buiten zijn.

Geoptimaliseerd voor mobiel voor de ultieme digitale leeservaring.

Met duizenden artikelen die zijn geoptimaliseerd voor mobiel, kunnen uw gasten genieten van een geweldige leeservaring op mobiele apparaten en met onze functie voor audioartikelen kunnen gasten, als ze dat willen, achterover leunen, ontspannen en in plaats daarvan naar de artikelen luisteren!

Platform op maat gebouwd voor jouw salon

Digi-Mags kan worden gebouwd en ontworpen in de identiteit van uw hotel. Met mogelijkheden om uw eigen sociale kanalen, boekingssystemen voor het restaurant, speciale aanbiedingen te promoten en eigen inhoud toe te voegen, zoals menu’s en prijslijsten die kunnen worden geoptimaliseerd voor eenvoudige weergave op mobiele apparaten.

 

Op maat gemaakte promotionele displays

Wij kunnen zorgen voor het ontwerp en de druk van alle promotionele afbeeldingen die jouw salon nodig heeft om het voor je gasten gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot Digi-Mags. Van spiegelstickers tot koffiematjes, we kunnen ontwerp opties in je huisstijl ontwerpen en printen

Vraag een offerte aan