Digi-Mags voor hotels

Een digitaal platform speciaal voor uw hotel

Of uw hotel nu meer dan 500 kamers heeft of slechts een paar, Digi-Mags is het voordeligste platform waar uw gasten dol op zullen zijn. Door simpelweg een Digi-Mags QR-code te scannen die in uw hotel of hotelkamers is geplaatst, hebben uw gasten toegang tot een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten, samengesteld door u.

Met ons op maat gemaakte platform kunnen hotels hun menu’s en roomservice digitaliseren door ze op mobiele apparaten weer te geven. Digi-Mags kan ook worden geïntegreerd in uw eigen applicaties, zoals een speciale gast-app of een Wi-Fi-landingspagina.

 

Bekijk onze tijdschriften

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten

Uw gasten hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Scan gewoon een QR-code die in uw hotel of hotelkamers zijn geplaatst en ze hebben toegang tot een enorm scala aan tijdschriften en kranten, inclusief tot 12 maanden oude nummers voor de duur van hun verblijf. Met één enkele scan hebben ze de hele dag toegang tot het platform, of ze nu in het hotel of buiten zijn.

Geoptimaliseerd voor mobiel voor de ultieme digitale leeservaring.

Met duizenden artikelen die zijn geoptimaliseerd voor mobiel, kunnen uw gasten genieten van een geweldige leeservaring op mobiele apparaten en met onze functie voor audioartikelen kunnen gasten, als ze dat willen, achterover leunen, ontspannen en in plaats daarvan naar de artikelen luisteren!

Platform op maat gebouwd voor uw hotel

Digi-Mags kan worden gebouwd en ontworpen in de identiteit van uw hotel. Met mogelijkheden om uw eigen sociale kanalen, boekingssystemen voor het restaurant, speciale aanbiedingen te promoten en eigen inhoud toe te voegen, zoals menu’s en prijslijsten die kunnen worden geoptimaliseerd voor eenvoudige weergave op mobiele apparaten.

 

Alle promotiematerialen die u nodig heeft

Wij kunnen zorgen voor het ontwerp en de druk van alle promotionele afbeeldingen die uw etablissement nodig heeft om het voor uw gasten gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot Digi-Mags. Van deurhangers tot kamerstickers of visuele displays voor tv-schermen, we kunnen ontwerpopties in uw huisstijl voorstellen ter goedkeuring.

Vraag een offerte aan