Wat is het verschil tussen locatiegebaseerde en IP-gebaseerde toegang?

Houd er rekening mee dat we uw Digi-Mags standaard instellen via locatiegebaseerde toegang.

Met Locatiegebaseerde toegang zullen we toegang verstrekken tot uw Digi-Mags omgeving middels de coordinaten van uw fysieke locatie waar uw wachtruimte zich bevindt. Deze methode biedt uw bezoeker toegang tot Digi-Mags op hun eigen mobiele toestel en hun eigen internet/4G verbinding, u hoeft in dit geval geen Wifi verbinding te verschaffen om uw bezoekers toegang te verlenen tot het Digi-Mags platform. Toegang tot het Digi-Mags platform is alleen mogelijk middels een smart-phone of tablet met een internet verbinding waarbij de locatie-voorzieningen aan staan.

Met IP-gebaseerde toegang kunnen uw bezoekers alleen toegang krijgen tot uw Digi-Mags omgeving als zij gebruik maken van uw Wifi-verbinding op hun mobiele toestel op uw locatie. Dit houdt in dat u uw bezoekers toegang tot uw Wifi-verbinding zal moeten geven en gebruik zal moeten maken van een Statisch IP (een IP-adres dat niet verandert).

Ga terug naar onze Helppagina