Mijn klant kan de QR-code niet scannen, wat moet ik doen?

Alle moderne Android- en iOS-telefoons kunnen QR-codes scannen door simpelweg de camera van de telefoon op de code te richten. Als uw klant een oudere telefoon heeft die geen QR-codes kan scannen met de standaard camera-app, kunt u uw klanten adviseren om de code te scannen met een aparte QR-codescanner-app, of om toegang te krijgen tot Digi-Mags door simpelweg in hun browser naar www.digi-mags.nl te gaan.

Ga terug naar onze Helppagina