Digi-Mags voor Werkplekken

Work spaces with young people working.

Een digitaal platform speciaal voor jouw bedrijf of bedrijfswerkplekken

Digi-Mags is het ideale digitale platform voor jouw bedrijfswerkplekken! Jouw huurders kunnen eenvoudigweg een QR-code scannen die in het bedrijf is geplaatst, waardoor ze de hele dag toegang hebben tot een breed scala aan tijdschriften en kranten, inclusief jouw favoriete lifestyle- en modetitels.

Met ons op maat gemaakte platform, dat past bij jouw eigen huisstijl, kun je jouw sociale kanalen promoten, links naar de catering geven, prijslijsten en menu’s laten zien. Digi-Mags kan ook worden geïntegreerd in jouw eigen toepassingen, zoals apps en Wi-Fi-bestemmingspagina’s.

Bekijk onze tijdschriften

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten

Jouw klanten hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Scan simpelweg een QR-code die in jouw kantoorverzamelgebouw is geplaatst en ze hebben direct toegang tot een breed scala aan tijdschriften en kranten, inclusief exemplaren van maximaal 12 maanden oud gedurende de dag van hun bezoek. Met slechts één scan hebben ze de hele dag toegang tot het platform, of ze zich nu in het gebouw bevinden of erbuiten.

Geoptimaliseerd voor mobiel voor de ultieme digitale leeservaring.

Met duizenden artikelen die speciaal zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kunnen jouw gasten genieten van een uitstekende leeservaring op hun telefoon of tablet. En met onze audioartikel-functie kunnen gasten, als ze dat verkiezen, heerlijk ontspannen achterover leunen en naar de artikelen luisteren in plaats van ze te lezen!

Platform op maat gebouwd voor jouw kantoor verzamelgebouw

Digi-Mags kan worden opgebouwd en vormgegeven in de huisstijl van jouw kantoorverzamelgebouw. Met mogelijkheden om jouw eigen sociale mediakanalen, reserveringssystemen, speciale aanbiedingen te promoten en eigen inhoud toe te voegen, zoals menu’s en prijslijsten die geoptimaliseerd zijn voor eenvoudige weergave op mobiele apparaten.

 

Vraag een offerte aan