Digi-Mags voor autobedrijven

Een digitaal platform speciaal voor uw autobedrijf

Als je je wilt aansluiten bij de duizenden autobedrijven die duurzamer willen ondernemen kan Digi-Mags uw afvalvrije oplossing voor tijdschriften en brochures zijn!

Digi-Mags biedt direct toegang tot meer dan 60 digitale tijdschriften en dagbladen. Dit platform is eenvoudig en direct te gebruiken en is volledig geoptimaliseerd. Dit webgebaseerde platform maakt volledige aanpassing mogelijk, zodat u hun leestijd weer kunt koppelen aan hun auto-nazorg, verzekeringsopties en nog veel meer, terwijl u het platform volledig in uw eigen huisstijl kunt ontwerpen.

Bekijk onze tijdschriften

Voordelen

Geniet van een enorm aanbod aan tijdschriften en kranten

Uw klanten hoeven geen app te downloaden of zich te registreren. Scan gewoon een QR-code die in uw autobedrijf zijn geplaatst en ze hebben toegang tot een enorm scala aan tijdschriften en kranten, inclusief tot 12 maanden oude nummers. Met één enkele scan hebben ze de hele dag toegang tot het platform, of ze nu in het bedrijf of buiten zijn.

Geoptimaliseerd voor mobiel voor de ultieme digitale leeservaring.

Met duizenden artikelen die zijn geoptimaliseerd voor mobiel, kunnen uw bezoekers genieten van een geweldige leeservaring op mobiele apparaten en met onze functie voor audioartikelen kunnen gasten, als ze dat willen, achterover leunen, ontspannen en in plaats daarvan naar de artikelen luisteren!

Platform op maat gebouwd voor uw autobedrijf

Digi-Mags kan worden gebouwd en ontworpen in de identiteit van uw autobedrijf. Met mogelijkheden om uw eigen sociale kanalen, verwijzingen naar verzekeringen, speciale aanbiedingen te promoten en eigen inhoud toe te voegen, zoals brochures die kunnen worden geoptimaliseerd voor eenvoudige weergave op mobiele apparaten.

 

 

Alle promotiematerialen die u nodig heeft

Wij kunnen zorgen voor het ontwerp en de druk van alle promotionele afbeeldingen die uw etablissement nodig heeft om het voor uw gasten gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot Digi-Mags. Van deurhangers tot kamerstickers of visuele displays voor tv-schermen, we kunnen ontwerpopties in uw huisstijl voorstellen ter goedkeuring.

Vraag een offerte aan